Ik wil graag stickers. Maar welke?

Wist je dat stickers al ongeveer vijftig jaar bestaan? In de jaren zestig werden voor het eerst kleefmiddelen op een goedkope manier geproduceerd. Tegen het eind van dat decennium ontstond de sticker. In de jaren 70 werd het gemeengoed en in de jaren tachtig werd het een communicatiemiddel voor militanten en kunstenaars.

Ok, je hebt stickers nodig voor je vereniging, bedrijf of evenement. Hoe weet je dan waar je uit moet kiezen? Bedenk eerst waar ze moeten hangen. Binnen of buiten? Bepaal het formaat en bedenk welke afwerking ze moeten hebben. Glans of mat? 

Een extra leuke optie zijn de transparante stickers. Alles wat wit is in de oorspronkelijke afbeelding blijft transparant. Deze stickers kun je ook aan de binnenkant van een raam plakken. Vergeet dan tijdens het bestellen niet om de optie spiegelbeeld te selecteren.  Dan is de sticker buiten goed leesbaar. 

Naast de normale en transparante stickers kun je bij ons ook nog kiezen voor fluorescerende stickers,  reflecterende stickers en vloerstickers maar daarover later meer. 

Twijfel je over het bestand? Dan helpt onze gratis DTP-controle je bij elke printopdracht. Je kunt je drukbestanden naar ons sturen, maar er ook voor kiezen om ons de hele opmaak te laten doen. 

En vind je het moeilijk om een keuze te maken uit al onze materialen, afmetingen en afwerkingen? Chat, bel of mail met ons en wij helpen je graag. 

Heb je je stickers in huis? Check dan onze plakinstructie zodat je stickers zo mooi mogelijk plakken en je er zo lang mogelijk van kunt genieten.