1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Plexiglas

Afmeting
Plaatdikte
Icon 3 mm
3 mm
Icon 5 mm
5 mm
Icon 10 mm
10 mm
Bedrukking
Icon Full color
Full color
Icon Full Color met wit
Full Color met wit
Boorgaten
Icon Geen
Geen
Icon 4 in elke hoek
4 in elke hoek
Accessoires
Icon Geen
Geen
Icon RVS afstandhouders (let op, alleen voor 3 en 5 mm)
RVS afstandhouders (let op, alleen voor 3 en 5 mm)
Levertijd
Icon 4 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>20-6-2024</b></div>
4 werkdagen
Levering: 20-6-2024
Icon 3 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>19-6-2024</b></div>
3 werkdagen
Levering: 19-6-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Verzorgd door Reclamedeal € 35,00
Verzorgd door Reclamedeal € 35,00
Je overzicht:
Afmetingen:
Aantal:
100 x 50 cm
1
Plaatdikte:
3 mm
Bedrukking:
Full color
Boorgaten:
Geen
Accessoires:
Geen
Levertijd:
4 werkdagen
Totaalprijs 1 stuk(s) € 33,78
Excl. BTW en € 25,00 Transportkosten
 • Glashelder plexiglas
 • Rechtstreeks geprint op materiaal
 • Super scherp beeld
 • Leverbaar vanaf 3 werkdagen
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Plexiglas

Plexiglas: Een luxueuze keuze voor je prints

Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, is een veelzijdig en duurzaam materiaal dat de afgelopen jaren een enorme populariteit heeft verworven binnen de wereld van prints en displays. Het succes van plexiglas is te danken aan een combinatie van opmerkelijke eigenschappen die het materiaal tot een topkeuze maken voor ontwerpers en bedrijven die streven naar hoogwaardige en esthetische presentaties. 

Ontdek waarom plexiglas de ideale keuze is voor zowel binnen- als buitentoepassingen en hoe je jouw prints naar een hoger niveau kunt tillen met dit glasheldere en luxueuze materiaal.

Plexiglas: Eigenschappen en voordelen

Plexiglas staat bekend om zijn opvallende kenmerken. Het materiaal is glashelder en biedt een transparantie die je ontwerpen en afbeeldingen tot leven brengt. Maar dat is niet het enige voordeel:

 • Duurzaamheid: Plexiglas is extreem sterk en bestand tegen de tand des tijds. Het zal niet snel krassen, breken of verkleuren, waardoor je prints langdurig beschermd blijven.
 • Full color UV print: Een van de meest indrukwekkende kenmerken van plexiglas is dat je afbeeldingen met een full color UV-print aan de achterzijde van het materiaal kunt laten aanbrengen. Dit resulteert in levendige en duurzame prints met een ongeëvenaarde glans.
 • Geschikt voor binnen en buiten: Of je nu je design binnen wilt ophangen of buiten wilt pronken, plexiglas kan het aan. Het is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en behoudt zijn helderheid, zelfs bij blootstelling aan de elementen.
 • Diverse diktes: Bij ReclameDeal heb je de vrijheid om de dikte van je plexiglas paneel te kiezen. Zo kun je het materiaal aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Met al deze aantrekkelijke eigenschappen en voordelen biedt plexiglas een uitstekende keuze voor iedereen die streeft naar zowel duurzaamheid als visuele impact. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle presentatie voor je kunstwerken of een robuuste oplossing voor buitenborden, plexiglas voldoet aan al je behoeften. Bij ons heb je bovendien de flexibiliteit om de dikte van je plexiglas paneel aan te passen, waardoor je volledige controle hebt over het eindresultaat. 

RVS afstandhouders voor een professionele presentatie

Om je plexiglas prints op een professionele en esthetische manier op te hangen, biedt reclamedeal.nl hoogwaardige RVS afstandhouders. Deze zijn speciaal ontworpen voor plexiglas panelen van 3 en 5 mm dikte. Hier zijn enkele voordelen van deze houders:

 • Perfecte pasvorm: De boorgaten die je kunt kiezen op onze website zijn compatibel met de RVS afstandhouders. Dit garandeert een perfecte pasvorm en een strakke presentatie van je plexiglas prints.
 • Duurzaamheid: Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat betekent dat ze bestand zijn tegen corrosie en lang meegaan, net als je plexiglas prints.
 • Eenvoudige installatie: Het bevestigen van je prints met onze afstandhouders is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde montage. Je kunt je kunstwerken snel en gemakkelijk ophangen.

Met onze hoogwaardige RVS afstandhouders ben je verzekerd van een professionele en duurzame presentatie voor je plexiglas prints. De perfecte pasvorm, de uitstekende duurzaamheid en de moeiteloze installatie maken deze afstandhouders tot de ideale keuze om je afbeeldingen op een nette en onderhoudsvrije manier tentoon te stellen. 

Haal het beste uit je prints met plexiglas

Plexiglas is de ideale keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, helderheid en stijl in hun prints. Bij ReclameDeall bieden we niet alleen hoogwaardige plexiglas panelen, maar ook de bijpassende RVS afstandhouders om je kunstwerken op een mooie manier te presenteren.

Ontdek vandaag nog de vele mogelijkheden die plexiglas te bieden heeft en geef je ontwerpen de glans die ze verdienen.

Nog vragen of behoefte aan meer informatie over plexiglas prints? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het kiezen van de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften