1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Bouwborden

Afmetingen & Aantal
Bedrukking
Icon Enkelzijdig v.v. FC Sticker
Enkelzijdig v.v. FC Sticker
Icon Dubbelzijdig v.v. FC sticker
Dubbelzijdig v.v. FC sticker
Materiaal Vergelijk
Icon Trespa
Trespa
Icon Alupanel
Alupanel
Plaatdikte
Icon 6 mm v.v. sticker
6 mm v.v. sticker
Levertijd
Icon 6 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>24-6-2024</b></div>
6 werkdagen
Levering: 24-6-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Je overzicht:
Afmetingen:
Aantal:
100 x 100 cm
1
Bedrukking:
Enkelzijdig v.v. FC Sticker
Materiaal:
Trespa
Plaatdikte:
6 mm v.v. sticker
Levertijd:
6 werkdagen
Totaalprijs 1 stuk(s) € 103,50
Excl. BTW en € 15,00 Transportkosten
 • Gratis bestandscontrole
 • Keuze uit 2 verschillende materialen
 • Aanlevertijd tot 13.00 uur
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Bouwborden

Bouwborden spelen een essentiële rol bij het communiceren van belangrijke informatie aan het publiek en potentiële klanten. Of het nu gaat om een grootschalig bouwproject, een kleinschalige renovatie, reclameborden of raamborden, onze bouwborden bieden een effectieve manier om de aandacht te trekken en de juiste boodschap over te brengen. Reclamedeal wil jou graag laten kennismaken met de wereld van bouwborden, de verschillende toepassingen ervan en waarom ze een onmisbaar hulpmiddel zijn, hoe onze advertentieborden niet alleen de functionaliteit bieden die jij nodig hebt, maar ook de esthetiek om jouw project te laten opvallen.

Definitie van bouwborden

Bouwborden zijn grootse en opvallende borden die op bouwlocaties worden geplaatst om een scala aan informatie te verschaffen aan voorbijgangers, werknemers en potentiële klanten. Deze borden worden veelal gekenmerkt door een samenspel van tekst, afbeeldingen en contactgegevens van het betreffende bouwbedrijf.

Het doel van bouwborden

Ze vervullen een tweeledige functie met als voornaamste doel zowel informatief als marketinggericht te zijn. Aan de ene kant fungeren ze als cruciale informatieborden, waarop details over het bouwproject en belangrijke updates te vinden zijn, waardoor ze een waardevolle bron van kennis voor het publiek vormen. Aan de andere kant zijn deze borden eveneens krachtige instrumenten voor marketing en branding. Ze treden op als ambassadeurs van het bouwproject en dienen als indrukwekkende visitekaartjes, waarmee ze de aandacht van potentiële nieuwe klanten en investeerders weten te trekken. 

Waar moet ik op letten bij het samenstellen van bouwborden?

De visuele impact en professionele uitstraling van deze borden spelen een essentiële rol bij het creëren van vertrouwen en interesse in het project. Ontdek hoe onze bouwborden niet alleen informatie delen, maar ook jouw project succesvol promoten en vertegenwoordigen. Samen zorgen we ervoor dat jouw bouwproject de aandacht krijgt die het verdient.

Zorg voor een duidelijke en beknopte tekst

Een cruciaal kenmerk van een effectief bouwbord is het gebruik van duidelijke en bondige tekst. De boodschap moet in een oogopslag begrijpelijk zijn voor passerende mensen. Heldere, beknopte tekst draagt bij aan het bereiken van dit doel.

Opvallende grafische elementen

Grafische elementen zoals afbeeldingen, logo's en kleurenschema's, vormen de kern van bouwborden. Ze trekken de aandacht van voorbijgangers en zorgen ervoor dat het bord in hun geheugen gegrift blijft. Het visuele aspect speelt dus een cruciale rol bij het creëren van een blijvende indruk.

Bouwborden: Contactgegevens

Het vermelden van contactgegevens is van eminent belang voor potentiële klanten. Het bouwbord moet gemakkelijk vindbare telefoonnummers en e-mailadressen bevatten, zodat geïnteresseerde partijen moeiteloos contact kunnen opnemen.

De locatie van het bouwbord

De plaatsing van het bouwbord is strategisch van aard en vereist doordacht onderzoek. Het dient te worden geplaatst op locaties met veel zichtbaarheid, zoals drukke straten, parkeerplaatsen en andere plekken waar veel mensen passeren. De locatie van het bouwbord is dus cruciaal voor het succes ervan als communicatiemiddel.

Optimale resultaten benutten met bouwborden 

Reclamedeal weet dat bouwborden niet alleen als informatieve middelen voor het publiek dienen, maar ook als krachtige branding tools voor jouw project. Of het nu gaat om een grootschalige constructie of een kleinschalige renovatie, onze advertentieborden bieden de ideale manier om de aandacht te trekken en cruciale informatie te communiceren. Wil jij aandacht trekken met een bouwbord? Goed idee! Wij staan voor je klaar om je hierbij te helpen.

Met verschillende materialen zoals Trespa en Alupanel, kunnen wij bouwborden op maat leveren die voldoen aan jouw specifieke eisen. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze advertentie borden jou kunnen helpen om jouw project succesvol te promoten en te realiseren. 

Trespa Alupanel
Afwerkingen
 •   Voorzien van een sticker met laminaat
 •   Geprint direct op het plaatmateriaal
 •   Voorzien van een sticker met laminaat
Voordelen
 •  UV bestendig
 •  Sterk materiaal
 •  Indoor en outdoor gebruik
 •  UV bestendig
 •  Sterk materiaal
 •  Indoor en outdoor gebruik
Nadelen
 •  Niet buigzaam
Brandwerend
Dubbelzijdig
Maximale print breedte uit 1 stuk
148 x 305 cm
146 x 301 cm