ProPes spandoeken (recyclebaar)

Afmetingen
Afwerking
Ringen om de 25cm
Ringen om de 50cm
Ringen op de hoeken
Tunnelzoom (gestikt) boven en onder 42mm buis
Tunnelzoom (gestikt) boven en onder 32mm buis
Tunnelzoom (gestikt) links en rechts 42mm buis
Tunnelzoom (gestikt) links en rechts 32mm buis
Geen afwerking (schoonsnijden)
Ringen om de 30cm
Levertijd
4 werkdagen
Levering: 1-7-2022
Opmaak
Eigen bestand aanleveren
Verzorgd door ReclameDeal € 35,00
Je overzicht:
Afmetingen:
Aantal:
100 x 100 cm
1
Afwerking:
Ringen om de 25cm
Levertijd:
4 werkdagen
Totaalprijs 1 stuk(s) € 12,75
Excl. BTW en € 12,75 Transportkosten
  • Indoor en Outdoor gebruik
  • 100% recyclebaar materiaal
  • Brandvertragend (B1)
  • Diverse afwerkmogelijkheden
  • Leverbaar vanaf 3 werkdagen
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

ProPes spandoeken (recyclebaar)

Propes is het brandvertragende, lichte en recyclebare polyester doek. Popes is een licht materiaal wat makkelijk monteert. Propes is brandvertragend gecertificeerd waardoor je dit materiaal perfect in openbare ruimtes kunt gebruiken! Het materiaal is ook nog eens 100% recyclebaar en word geprint met ecologische inkten. 

Een spandoek is het meest gebruikte item voor reclame- en communicatie. Een prachtig spandoek voor een scherpe prijs, wij leveren alles in Bisonyl / PVC Doek, Mesh, Block-out of Vlaggendoek.

Een spandoek is het voordeligste, snelste en het meest in het oog springende communicatiemiddel voor jouw doelgroep. In sommige opstellingen kan je ook kiezen voor een tweezijdige bedrukking, dit noemen we Block-out.  De spandoeken worden full colour bedrukt met een hoge inktkwaliteit zodat de spandoeken vocht- en Uv-bestendig zijn. De spandoeken zijn geschikt voor in- en outdoor doeleinden.

Kies voor de afwerking die bij jouw reclame-uiting past. Wij bieden hiervoor diverse opties zoals schoonsnijden, omzomen, omzomen met ringen of een tunnelzoom.

Een spandoek in een mooi aluminium spandoekframe op jouw pand? Of in een vrijstaand frame langs de kant van de weg? Of prachtig in contour gesneden voor een beursstand?
Alle spandoeken voldoen aan de B1-brandnormering.


Standaard afmeting voor bouwhekdoeken is 338 x 174 cm.
Een ideale plek om met de bezoekers te communiceren of als reclame-uiting voor bedrijven.
De doeken zijn gemaakt van het sterke Banner 510 en zijn gemakkelijk en snel te bevestigen met tyraps.

  • Buitenreclame
  • Bewegwijzering
  • Festival info

Dranghekken worden veel gebruikt bij evenementen als terreinafzetting of om een parcour uit te zetten.
We leveren dranghekdoeken in 2 afmetingen, enkel en dubbelzijdig zichtbaar.

Materialen:

Bisonyldoek wordt ook wel Frontlit, PVC zeildoek of banner 510 genoemd en is het meest gebruikte materiaal voor spandoeken. Het is geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik. Dit type materiaal is uitstekend te gebruiken voor grootformaat prints. In deze uitvoering wordt het vaak toegepast om doeken op te spannen in aluminium frames aan de gevel en op beurzen en evenementen. Dit product is voorzien van een B1 certificaat voor brandvertraging. 

Meshdoek wordt vooral gebruikt op plaatsen waar de wind flink waait. De gaatjes in het doek maken het licht en eenzijdig doorzichtig. Mesh is minder gevoelig voor veranderlijke weersomstandigheden. Dit product is voorzien van een B1 certificaat voor brandvertraging. 

Polyester vlaggendoek wordt ook gebruikt voor onze vlaggen en beachflags. Het is een licht transparant materiaal waardoor de print 95% doordrukt. De print is hierdoor ook in spiegelbeeld te zien op de achterzijde. De doeken zijn opvouwbaar en eenvoudig mee te nemen. Dit product is voorzien van een B1 certificaat voor brandvertraging. de spandoeken worden afgewerkt met band en ringen.

Blockout 610 gr., Dit materiaal is voor dubbelzijdige prints. Het is voorzien van een ultra dunne zwarte kern waardoor doordruk en doorschijnen wordt voorkomen. Het is geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik. Dit product is voorzien van een B1 certificaat voor brandvertraging. De maximale printbreedte uit één stuk is 316 cm. 

TIP: Reclamedeal kan ook ophang-accessoires bij de bestelling van een spandoek meeleveren. Kies voor standaard elastieken (10cm ruimte tussen doek en frame) of voor zwanenhals elastieken (5cm ruimte tussen doek en frame) voor een prachtige presentatie van het spandoek.


Aanleverspecificaties ProPes spandoeken (recyclebaar)
Extra Informatie ProPes spandoeken (recyclebaar)