1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Kioskvlaggen

Aantal
Afmeting
Icon Kioskvlag 68 x 68 x 136
Kioskvlag 68 x 68 x 136
Icon Kioskvlag 75 x 75 x 150
Kioskvlag 75 x 75 x 150
Icon Kioskvlag 50 x 100 x 150
Kioskvlag 50 x 100 x 150
Materiaal Vergelijk
Icon Longlife (enkelzijdig)
Longlife (enkelzijdig)
Icon Banner 610 (dubbelzijdig)
Banner 610 (dubbelzijdig)
Accessoires
Icon Geen accessoires
Geen accessoires
Icon Gevelstok
Gevelstok
Icon Gevelstok met houder
Gevelstok met houder
Icon Gevelstokhouder
Gevelstokhouder
Levertijd
Icon 4 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>25-7-2024</b></div>
4 werkdagen
Levering: 25-7-2024
Icon 3 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>24-7-2024</b></div>
3 werkdagen
Levering: 24-7-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Je overzicht:
Aantal:
1
Afmeting:
Kioskvlag 68 x 68 x 136
Materiaal:
Longlife (enkelzijdig)
Accessoires:
Geen accessoires
Levertijd:
4 werkdagen
Totaalprijs 1 stuk(s) € 16,25
Excl. BTW en € 20,00 Transportkosten
 • Snelle levering mogelijk
 • Gratis bestandscontrole
 • Verschillende formaten
 • Keuze uit 2 verschillende materialen
 • Aanlevertijd tot 13.00 uur
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Kioskvlaggen

Opvallend en professioneel: Kioskvlaggen voor jouw bedrijf, beursstand of evenement

Kioskvlaggen: een krachtig visueel hulpmiddel om je bedrijf, beursstand of evenement te laten opvallen en een blijvende indruk achter te laten. Ook wel bekend als driehoeksvlaggen, zijn deze vlaggen niet alleen herkenbaar, maar bieden ze ook een uitstekende manier om je boodschap over te brengen. Met hun opvallende ontwerp en strategische plaatsing trekken kioskvlaggen de aandacht van zowel potentiële klanten als bezoekers, en ze dragen bij aan de algehele uitstraling van je locatie.

Opvallen met logo's en slogans

Bij het kiezen van de juiste kioskvlaggen voor jouw situatie zijn er tal van mogelijkheden. Deze vlaggen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kunnen worden gepersonaliseerd met je bedrijfslogo, slogan of een ander ontwerp dat je wenst. Een vlag met jouw logo wapperend in de wind is een krachtig middel om je merk te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij het publiek. De combinatie van kleuren, afbeeldingen en teksten op de kioskvlaggen maakt ze tot een effectieve manier om je boodschap over te brengen.

Toepassingen en gemakkelijke installatie

De veelzijdigheid van kioskvlaggen maakt ze geschikt voor verschillende toepassingen. Ze worden vaak gebruikt bij mobiele snackwagens, ijskarren, marktkramen en winkels. Door hun driehoekige ontwerp vallen ze op vanuit verschillende hoeken, wat hun effectiviteit vergroot. Een van de voordelen van deze vlaggen is hun gemakkelijke installatie en verwijdering. Dankzij geavanceerde aluminium gevelstokken en houders kunnen de vlaggen snel en probleemloos worden gemonteerd en binnengehaald.

Zorgvuldig onderhoud voor duurzaamheid

Om ervoor te zorgen dat je kioskvlaggen lang meegaan, is het belangrijk om ze met zorg te behandelen. Vooral bij ongunstige weersomstandigheden is het aan te raden om de vlaggen 's avonds en bij harde wind (windkracht 6) binnen te halen. Overmatige blootstelling aan sterke wind kan de vlaggen beschadigen. Het is goed om in gedachten te houden dat bij bepaalde afmetingen, zoals de banner van 610, er een kans bestaat dat de inkt kan breken door de kracht van de wind.

Keuze opties voor diverse gelegenheden

Naast kioskvlaggen zijn er nog andere vlaggen opties die je kunt overwegen, afhankelijk van je behoeften. Voor vlaggen die in een mast worden gehesen, zijn er baniervlaggen, rechte vlaggen en gevelvlaggen beschikbaar. Deze vlaggen hebben elk hun eigen unieke voordelen en esthetiek. Een andere populaire optie is het gebruik van beachvlaggen, die handig zijn om mee te nemen en vaak worden ingezet op beurzen. Deze kunnen perfect samenwerken met kioskvlaggen bij mobiele verkooppunten om een consistente merkbeleving te creëren.

Een eigen formaat en afwerking

Voor wie op zoek is naar vlaggen met specifieke afmetingen die niet in de standaardopties worden vermeld, is er de mogelijkheid om te kiezen voor vlaggen eigen formaat. Deze optie stelt jou in staat om jouw afmetingen en afwerking te bepalen, en daarmee een unieke vlag te creëren die naadloos past bij jouw visie en merkidentiteit. Houd er echter rekening mee dat kioskvlaggen momenteel alleen verkrijgbaar zijn in de aangeboden afmetingen.

Laat jouw vlaggen wapperen!

De keuze aan kioskvlaggen en aanvullende vlaggenopties biedt je de mogelijkheid om bij elke gelegenheid een prachtige vlag te laten wapperen. Of je nu een mobiele verkoper bent, deelnemers van een beurs aantrekt of simpelweg de uitstraling van je bedrijf wilt verbeteren, kioskvlaggen kunnen een impactvolle en opvallende toevoeging zijn. De combinatie van hun opvallende ontwerp, gepersonaliseerde branding en gemakkelijke installatie maakt deze vlaggen tot een waardevol instrument om je boodschap effectief over te brengen naar het publiek.


Longlife (enkelzijdig) Banner 610 (dubbelzijdig)
Voordelen
 •   Lichte vlag
 •   Opvouwbaar
 •   Goed leesbaar
 •   Duidelijke uitstraling
Nadelen
 •  Minder goed leesbaar
 •  Niet opvouwbaar
Brandwerend
Dubbelzijdig