1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Dranghekdoeken

Aantal
Afmeting Vergelijk
Bedrukking
Icon Enkelzijdig
Enkelzijdig
Icon Dubbelzijdig
Dubbelzijdig
Levertijd
Icon 4 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>25-7-2024</b></div>
4 werkdagen
Levering: 25-7-2024
Icon 3 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>24-7-2024</b></div>
3 werkdagen
Levering: 24-7-2024
Icon 2 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>23-7-2024</b></div>
2 werkdagen
Levering: 23-7-2024
Icon 1 werkdag<div class='leverdatum'>Levering: <b>22-7-2024</b></div>
1 werkdag
Levering: 22-7-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Je overzicht:
Afmetingen:
Aantal:

1
Afmeting:
Medium (Standaard formaat, breedte 250cm)
Bedrukking:
Enkelzijdig
Levertijd:
4 werkdagen
Totaalprijs 1 stuk(s) € 15,97
Excl. BTW en € 9,75 Transportkosten
 • 2 formaten
 • Duurzaam & Brandvertragend
 • Gemakkelijk te bevestigen
 • Levering vanaf 1 werkdag
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Dranghekdoeken

Dranghekdoeken voor effectieve buitenreclame

Haal het maximale uit jouw evenementen met dranghekdoeken van Reclamedeal! Onze hoogwaardige dranghekdoeken bieden niet alleen terreinafzetting en een duidelijke parcoursaanduiding, maar ook een ideale mogelijkheid om bezoekers te informeren en bedrijven te promoten. Met onze dranghekdoeken, gemaakt van het sterke Banner 510-materiaal, ben je verzekerd van een snelle en gemakkelijke bevestiging met tyraps. Ontdek hoe onze dranghekdoeken jouw buitenreclame naar een hoger niveau tillen!

Buitenreclame die eruit springt

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw boodschap aan een groot publiek over te brengen? Onze dranghekdoeken bieden de perfecte oplossing. Ze zijn ideaal voor evenementen, waar ze niet alleen zorgen voor terreinafzetting en het uitzetten van parcoursen, maar ook als krachtige reclametool dienen. Met onze dranghekdoeken kun je jouw merk op een opvallende en doeltreffende manier presenteren aan het aanwezige publiek. Het creëert een visuele impact die je naamsbekendheid vergroot en potentiële klanten aantrekt.

Bewegwijzering voor duidelijkheid

Een goed georganiseerd evenement begint met duidelijke bewegwijzering. Onze dranghekdoeken zijn perfect geschikt om bezoekers de weg te wijzen. Of het nu gaat om het aangeven van de ingang, het markeren van speciale zones of het sturen van deelnemers naar de juiste locaties, onze dranghekdoeken bieden een efficiënte en professionele oplossing. Met opvallende ontwerpen en heldere instructies zorg je ervoor dat jouw evenement soepel verloopt en dat bezoekers snel en gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

Festival info binnen handbereik

Organiseer je een festival of ander groot evenement? Dan zijn dranghekdoeken een must-have accessoire. Naast de gebruikelijke functies zoals terreinafzetting en bewegwijzering, bieden onze dranghekdoeken ook de mogelijkheid om belangrijke festivalinformatie te communiceren. Van het aankondigen van artiesten en optredens tot het delen van het programma en andere praktische informatie, onze dranghekdoeken zorgen ervoor dat bezoekers altijd op de hoogte zijn. Dit draagt bij aan een betere festivalervaring en verhoogt de tevredenheid van jouw publiek.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid

We hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze dranghekdoeken zijn gemaakt van het sterke Banner 510-materiaal, ook wel bekend als Bisonyldoek, Frontlit of PVC zeildoek. Dit materiaal is zeer geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en staat garant voor grootformaat prints van uitstekende kwaliteit. Het wordt vaak gebruikt om spandoeken op te spannen in aluminium frames aan gevels, op beurzen en tijdens evenementen. Het Banner 510-materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig te bevestigen met tyraps. Zo kun je snel en efficiënt jouw dranghekdoeken plaatsen en verwijderen, zonder gedoe of vertraging.

Veiligheid voorop

Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn onze dranghekdoeken voorzien van een B1 certificaat voor brandvertraging. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw evenement. Onze dranghekdoeken voldoen aan de strenge brandveiligheidsnormen en zorgen voor gemoedsrust, zowel voor jou als voor de bezoekers.

Waarom kiezen voor Reclamedeal?

Maak jouw evenement onvergetelijk met onze dranghekdoeken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenreclame en evenementen. Samen zorgen we voor een succesvolle en impactvolle ervaring voor zowel jou als jouw bezoekers. Wacht niet langer en laat jouw dranghekdoeken op maat maken door ReclameDeal.nl!

Medium (Standaard formaat, breedte 250cm) Small (Klein formaat, 230 t/m 235 cm breedte)
Materiaal
Banner 510
Banner 510
Formaat
 •   Enkelzijdig 215 x 73 cm
 •   Dubbelzijdig 240 x 155 cm
 •   Enkelzijdig: 208 x 82 cm
 •   Dubbelzijdig: 208 x 174 cm
Afwerking
 •   Enkelzijdig: ringen om de 30 centimeter
 •   Dubbelzijdig: ringen links en rechts
 •   Enkelzijdig: ringen om de 30 centimeter
 •   Dubbelzijdig: ringen links en rechts
Brandvertragend