1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Gevelvlaggen

Aantal
Afmeting
Materiaal Vergelijk
Icon Polyester 110 grams
Polyester 110 grams
Icon Longlife 115 grams
Longlife 115 grams
Accessoires
Icon Geen accessoires
Geen accessoires
Icon Gevelstok met houder
Gevelstok met houder
Icon Gevelstok
Gevelstok
Icon Gevelstokhouder
Gevelstokhouder
Levertijd
Icon 4 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>25-7-2024</b></div>
4 werkdagen
Levering: 25-7-2024
Icon 3 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>24-7-2024</b></div>
3 werkdagen
Levering: 24-7-2024
Icon 2 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>23-7-2024</b></div>
2 werkdagen
Levering: 23-7-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Je overzicht:
Aantal:
1
Afmeting:
100 x 70 cm
Materiaal:
Polyester 110 grams
Accessoires:
Geen accessoires
Levertijd:
4 werkdagen
Totaalprijs 1 stuk(s) € 13,04
Excl. BTW en € 9,50 Transportkosten
  • 4 standaard formaten
  • Brandvertragend (B1)
  • Diverse accessoires
  • Levering v.a. 1 werkdag.
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Gevelvlaggen

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om jouw bedrijf, beursstand of evenement in de schijnwerpers te zetten? Ontdek de kracht van visuele communicatie met onze opvallende gevelvlaggen. Zij versterken niet alleen jouw zichtbaarheid en herkenbaarheid, maar voegen ook een unieke en persoonlijke touch toe aan jouw uitstraling.

Wij bieden een uitgebreid assortiment gevelvlaggen in diverse maten, van 100 x 70cm tot 225 x 150cm, zodat je altijd de perfecte vlag vindt die bij jouw behoeften past. Of je nu kiest voor een kleine of grote oplage, onze gevelvlaggen worden digitaal geprint om een hoge beeldkwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Trek de aandacht met gevelvlaggen

Laat jouw bedrijf, evenement of stand opvallen met een schitterende, wapperende vlag, die op een sublieme manier jouw logo of slogan draagt. Een dergelijke vlag vormt een onmiskenbaar en opvallend baken voor voorbijgangers en bezoekers. Het wapperen in de wind, en de heldere, aantrekkelijke kleuren en ontwerpen, zorgen samen voor een dynamisch en opvallend geheel.

Het belang van een goed geplaatste en zorgvuldig ontworpen vlag is niet te onderschatten. Niet alleen vestigt het de aandacht op jouw locatie of evenement, het verhoogt ook de nieuwsgierigheid en interesse bij het publiek. In een wereld waar visuele prikkels constant om aandacht vechten, helpt een mooie, opvallende vlag jouw boodschap krachtig over te brengen. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, een beurs, een festival of een lokaal evenement, een vlag met karakter en kwaliteit tilt de zichtbaarheid en uitstraling van elke gelegenheid naar een hoger niveau, en zorgt dat deze in het geheugen van de bezoekers blijft.

Praktische informatie

Om de levensduur van jouw vlag te verlengen, adviseren wij om de gevelvlaggen bij windkracht 6 of hoger binnen te halen. Dit voorkomt onnodige slijtage of beschadigingen door de sterke wind, waardoor jouw vlag langer mee gaat en zijn kleur en kwaliteit behoudt.

Niet alleen de weersomstandigheden, maar ook het reguliere onderhoud speelt een belangrijke rol in de duurzaamheid van jouw vlag. Al onze vlaggen zijn ontworpen om gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn wasbaar tot een temperatuur van 40 graden Celsius. Dit betekent dat je ze eenvoudig kunt reinigen en ervoor zorgen dat ze er altijd fris en representatief uitzien, zonder aan kwaliteit en kleur te verliezen. Daarnaast zijn ze gemaakt van brandvertragende materialen (B1), waardoor ze ook binnen veilig gebruikt kunnen worden.

Persoonlijke opties

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos bij het personaliseren van de gevelvlaggen. Vrijwel elke afbeelding of logo kan met precisie op onze vlaggen worden afgedrukt, waardoor jij een product ontvangt dat een reflectie is van jouw merk en boodschap. Ons doel is om jou niet alleen een kwaliteitsproduct te bieden, maar ook een vlag die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Mocht de juiste maat er niet tussen zitten, dan kun je kiezen voor een vlag op maat. Voor grotere aantallen bieden wij de mogelijkheid van zeefdrukken. Deze techniek zorgt voor een nog langere levensduur en kleurvastheid, ideaal voor vlaggen die continu worden blootgesteld aan de elementen.

Naast gevelvlaggen leveren wij ook baniervlaggen, beachvlaggen en kioskvlaggen in standaardmaten. Baniervlaggen bieden het extra voordeel dat ze altijd leesbaar zijn, ook bij windstil weer.

Gevelvlaggen met een lange levensduur

In het veranderlijke Nederlandse klimaat gaat een vlag gemiddeld 3 tot 5 maanden mee. Wij raden aan om jaarlijks vier vlaggen per mast te voorzien om ervoor te zorgen dat jouw vlag er altijd op zijn best uitziet.

Ook is het raadzaam om altijd een paar vlaggen op voorraad te houden. Zo kun je beschadigde of versleten exemplaren direct vervangen, en garandeer je dat jouw vlag altijd in topconditie is, het hele jaar door.

Gevelvlaggen: jouw bedrijf in de spotlight

Ontdek de veelzijdigheid en impact van een gepersonaliseerde gevelvlag die jouw bedrijf niet alleen in de kijker zet, maar ook bijdraagt aan een positieve en professionele uitstraling. Wij staan klaar om jou te adviseren over het ideale formaat, ontwerp en materiaal, zodat jouw vlag perfect aansluit bij jouw visie en doelstellingen.

Wil jij jouw bedrijf doen opvallen en verfraaien met een kleurrijke en kwalitatieve vlag? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via info@reclamedeal.nl. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming de aandacht krijgt die het verdient.


Aanleverspecificaties Gevelvlaggen
Polyester 110 grams Longlife 115 grams
Afwerking
Rondom gezoomd, band met lus en koord.
Schoonsnijden, band met lus en koord.
Dubbelzijdig te bedrukken
Levensduur
3 tot 4 maanden (tot windkracht 6)
3 tot 5 maanden (tot windkracht 6)
Brandvertragend
Voordelen
  •   Valt op
  •   gemakkelijk te verwisselen.
  •   Valt op
  •   gemakkelijk te verwisselen.
Nadelen
  •  Bij windstil weer niet altijd goed zichtbaar
  •  Bij windstil weer niet altijd goed zichtbaar