1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Spandoek elastieken

Aantal stuks:
Product
Icon Standaard spinhaak
Standaard spinhaak
Icon Zwanehals elastiek
Zwanehals elastiek
Levertijd
Icon 1 werkdag<div class='leverdatum'>Levering: <b>12-12-2023</b></div>
1 werkdag
Levering: 12-12-2023
Je overzicht:
Aantal:
10
Product:
Standaard spinhaak
Levertijd:
1 werkdag
Totaalprijs 10 stuk(s) € 5,00
Excl. BTW en € 7,50 Transportkosten
  • Maakt het verwisselen eenvoudig
  • Zwanehals geeft een kleine tussenruimte
  • Je doek veert mee met de wind
  • Vandaag besteld is morgen in huis!
Meer productinformatie

Spandoek elastieken

Welk elastiek?
Onze elastieken zijn perfect geschikt om je spandoek mooi en strak op te hangen. Je hebt bij ons deze keuze uit 2 verschillende elastieken. De zwanehals elastiek is een wat kleinere elastiek (10 cm) om je doek zo dicht mogelijk bij je frame te krijgen. Dit elastiek geeft namelijk een tussenruimte van 5 cm tussen de rand van het spandoek en de binnenrand van het spandoekframe. De standaard elastiek geeft een tussen ruimte van 10 cm. De standaard elastiek is niet alleen geschikt om je spandoek in een frame te hangen maar ook bijvoorbeeld aan een hek, luivel en ga zo maar verder. 

Let op! indien je spinhaken besteld in combinatie met andere producten word dit gezamenlijk geleverd. Dan vervalt de levertijd van 1 werkdag.

Berekening:
Om het juiste aantal spinhaken te berekenen kun je de volgende som doen. De omtrek van het doek bij elkaar optellen en vervolgens delen door de ringen die je hebt gekozen. Vervolgens tel je er 4 bij op aangezien je op de hoeken altijd 2 elastieken doet. Een voorbeeld:

Je besteld een doek van 300x150 cm met ringen om de 25 cm. Je telt dan de zeiden bij elkaar op: 300+300+150+150= 1000 cm. Deze 1000 cm deel je door 25 en kom je uit op 40 elastieken. Je doet er 4 bij voor op de hoeken en je weet dat je voor jou spandoek 44 stuks nodig bent.