Interieurfolie

Niet hakken, maar plakken!

Een nieuwe lente, een nieuw geluid? Of een nieuw interieur? Nu we met z’n allen veel meer thuis zijn, raak je op een gegeven moment uitgekeken op je oude interieur. Zijn bij jou de bouwkriebels al aangewakkerd? Ben je uitgekeken op je saaie keuken of kast? Wacht dan nog even met het pakken van de sloophamer! Want wist dat je dat je voor een nieuwe interieurlook je huis niet compleet hoeft te verbouwen? Met interieurfolie geef je binnen no time een nieuwe uitstraling aan je interieur, zonder echt te hoeven verbouwen. 

Keukens, kasten, deuren en meer

Onze RD-interieurfolie is geschikt voor vele toepassingen. Denk aan een hele keuken, maar ook kasten, badkamerwanden, muren of deuren. De hoge kleefkracht zorgt voor een betrouwbare grip op allerlei ondergronden. En een kind kan de was doen, want door de bubble free lijmlaag is de folie heel eenvoudig aan te brengen. De folies zijn vervormbaar. Je kunt er dus eenvoudig een complete kast mee wrappen.

Kies je look!

De mogelijkheden zijn eindeloos. De folie is namelijk leverbaar in vele kleuren en structuren. Denk aan de look van marmer, leer, hout, beton/steen of effen kleuren. Check het filmpje op onze site met alle voorbeelden. In het schema op de site vind je alle specificaties per soort. Onderling combineren kan natuurlijk ook. Denk eens aan een muur in baksteenlook met daarvoor een keuken met een houten uitstraling. Of leer met marmer. 

Huis, kantoor, winkel of horeca-gelegeneheid

Na je huis ook je bedrijfspand aanpakken? Dat kan natuurlijk. De folie is geschikt voor allerlei binnenshuis-toepassingen zoals horecagelegenheden, winkels en kantoorpanden. De folies zijn 1.22 meter breed en leverbaar per meter.